Not known Facts About prefabrik ev modelleri

Wiki Article

Prefabrik evler istenilen her yere taşınarak firmamız uzman ekipleriyle günler içerisinde kurulum yapılıyor. İç ve dış boya uygulamalarına varana kadar çok sayıda işçilik firmamız tarafından yapılıyor.

için ikinci el satışı tabii ki gerçekleştirilebiliyor. Geleneksel yapılar için two.el konut anlayışı gayet makul iken prefabrik konutlarda herkesin tercihi sıfır olarak eve sahip olmak ilk sırada değerlendiriliyor. Bunun tabii ki pek çok sebebi var.

Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfileında nitelendirilmektedir. Yine de bazı belediyeler prefabrik evler için özel izin tanımaktadır bu yüzden bununla alakalı belediyeye ya da bulunmuş olduğunuz şehirde ki mimarlık ofislerine prefabrik ev yapma ile alakalı detaylı bilgiyi sorabilirsiniz.

Tek katlı prefabrik ev modelleri en çOkay tercih edilenlerden olmakta ve müstakil ev konforu bu tür evlerde rahatlıkla yaşanabilmektedir. Ayrıca çok katlı ev modelleri de bulunmakta, bu sayede istenen kat sayısında yaşama olanağı ortaya çıkmaktadır.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Öncelikle prefabrik evinizi inşa edecek firmanızdan taslak projenizi alarak herhangi bir mimarlık ofisine giderek bir proje dosyası hazırlatmalısınız.

Üretimdeki limit edilmiş işçilik ve malzeme israfının bulunmaması villa prefabrik ev fiyatlarına doğrudan yansır. Aynı zamanda fabrika makine sistemi konutun üretim süresini de hızlandırır. Prefabrik villa fiyatları zamandan da tasarrufla kazandırır.

Maliyetler standart olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik ev prefabrik ev modelleri fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

Mimarlık ofisi tarafından evin projeleri kadar evin hangi araziye kurulacağı, arazinin komşu yapılarla olan mesafesi, yola olan mesafesi, kot farkı gibi tüm detaylar da incelenecek ve uygun olan çizimler gerçekleştirilecektir. Fen işleri müdürlüğünce yapılan incelemelerde mevcut arazinin ve satın aldığınız evin herhangi bir uyuşmazlığı olmaması durumunda ruhsat alım işlemi için harç yatırmanız dışında edirne prefabrik ev yapmanız gereken bir şey yok.

Çoğu kişi gibi siz de bir an önce yeni evinize taşınmak istiyor evinizin inşaatını 1 yıl beklemek istemiyorsanız. Prefabrik evler sizin için ideal bir tercih olacaktır.

Bina ile zemin arasında ihtiyaç duyulabilecek yalıtım uygulamaların yaptırılması. Zemin betonu için gerekli hafriyat gibi işlemlerin yapılması.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel kırklareli prefabrik ev ekibince kurulum yapılmaktadır.

Gereksinimlerinizi ve taleplerinizi göz önünde bulundurarak sizler için en uygun modeli tercih edebilirsiniz. Taleplerinize en uygun biçimde yanıt verecek, sizlere ekili çözümler ve ekonomik fiyatlar kırklareli prefabrik sunabilecek firmamızı tercih edebilirsiniz.Geleneksel iki katlı konutlara benzeyen ancak prefabrik teknolojisinin avantajlarından faydalanan ev tasarımlarıdır. İki katlı prefabrik evler, daha fazla yaşam alanı sağlamak, aile ihtiyaçlarına ve tasarım tercihlerine uyum sağlamak veya sınırlı arazi üzerinde daha etkili bir kullanım sağlamak amacıyla tercih edilebilir. İşte 2 katlı prefabrik ev tasarımlarına örnekler:

kırklareli prefabrik Konteyner Evler: Deniz konteynerleri kullanılarak tasarlanan konteyner evler, taşınabilirlik ve present day tasarım avantajları sunar. Çeşitli konteynerlerin birleştirilmesiyle farklı boyutlarda ve kat sayılarında evler inşa edilebilir.

Report this wiki page